Projekt: Vila Madeleine
Websi Logo White Netko Logo
Celostna grafična podoba ~ Izdelava spletne strani

Vila Madeleine

Spletna stran, ki ponuja unikatna digitalno izkušnjo, kjer vam gdč. Madeleine pričara obdobje secesije in vas skozi zgodbo popelje v sedanjost - na ogled luksuznih stanovanj v centru Ljubljane.

Spletna stran predstavlja Vilo Madeleine, ki izvira iz začetka dvajsetega stoletja, ko je bilo v Ljubljani tako kot drugod po Evropi secesijsko obdobje. Prebivalstvo, prevzeto nad gospodarskim, znanstvenim in kulturnim razcvetom, pa je prevzela nekakšna lahkotnost tistega obdobja. Namesto klasične predstavitve nepremičninskega projekta, smo si zamislili zgodbo, ki obiskovalca spletne strani popelje v čas secesijske Ljubljane.

Zgodba, ki prepriča

V času projekta je bila stara stavba porušena, nova pa v fazi gradnje. Klasične multimedijske oblike predstavitve (fotografije, video) zato niso prišle v poštev, brez njih pa je potencialnemu kupcu težko pokazati stavbo ali stanovanje. Iskali smo sredstvo, s katerim bi navdušili potencialne kupce. Ker se nam je bogata zgodovina iz obdobja secesije, v katerem je zgrajena Vila Madeleine, ponujala kar sama, smo jo izkoristili za zgodbo o mladenki iz Pariza, ki sledi občutkom in najde srečo v Ljubljani – prav v stavbi, poimenovani po njej. Ob tem smo obiskovalcu z dodatki (časopis, plakat itn.) posredovali zgodovinska dejstva o kulturnih, znanstvenih in gospodarskih napredkih omenjenega časa.

Madeleine Mock Up 2

Madeleine Mock Up

Staromeščansko razkošje na elitni lokaciji, kjer je mogoče graditi prihodnost, a občutiti preteklost.

Potep po secesijski Ljubljani

Obiskovalca gdč. Madeleine popelje skozi secesijsko Ljubljano in mu predstavi nekaj pomembnih kulturno-zgodovinskih stavb v tem obdobju.

Presečišče med sodobnim in starodobnim

Da bi potencialni kupec lahko cenil resnično vrednost nepremičnine smo mu skozi celotno stran skušali predstaviti preteklost stavbe in pustiti vtis časa, v katerem je nastala. Vsi grafični elementi na spletni strani iščejo idealno presečišče med sodobnim in starodobnim.

Stanovanja s karakterjem

Vsako stanovanje ima svojo zgodbo in ime z upoštevanjem njegove velikosti in lege.

Slikarski atelje tako ponuja :
“Odprtost mansardnega stanovanja s pogledom na zelene površine bližnjega parka Tivoli skozi leto in dan odkriva nove in nove pejsaže, medtem ko svetlost velikih ter visokih oken omogoča tenkočutno zaznavanje različnih odtenkov barv ali čustvenih stanj. Slikarski atelje je zato prava izbira za tiste, ki opazijo razkošje miniaturnega, uživajo v barvitosti vseh življenjskih oblik in se zavedajo krožnosti. Prav takšna je namreč tudi razporeditev prostorov.”

citirano s spletne strani wwwvilamadeleine.com

Nagrajena x2

Za spletno stran vilamadeleine.com smo prejeli dve prestižni nagradi:

WEBSI 2020 za najboljšo oblikovanje spletne strani
NETKO 2021 za najboljšo predstavitev produkta ali storitve

Websi 2020 Prejem Nagrade Kreativnatovarna Vila Madeleine


Obiščite spletno stran:
vilamadeleine.si

Poglejte si večOstali projekti