Projekt: Prva Osebna zavarovalnica
Izdelava spletne strani

Prva Osebna zavarovalnica

ZAŠČITA IN VARNOST SKOZI VSA ŽIVLJENJSKA OBDOBJA

Prva osebna zavarovalnica ponuja zavarovanja za vsa življenjska obdobja. Svojo ponudbo uspešno komunicirajo preko digitalnih kanalov, večinoma preko spletne strani, ki pa je potrebovala temeljito prenovo na vsebinskem, oblikovnem in programerskem področju.

Skupaj z naročnikom smo zasnovali sodobno spletno stran, ki uporabniku ponuja informacije o kompleksnih produktih na enostaven in njemu prijazen način.

SODOBNA OBLIKA

Oblika je sodobna, obogatena s fotografijami življenjskega stila. Najbolj pomembne vsebine, kot so produkti, izračuni in hiter kontakt, so na vstopni strani dodatno poudarjene s uporabo ikon. Elementi, ki so namenjeni interakciji vključujejo igrive micro-animacije, ki popestrijo uporabo spletne strani.

ČISTA IN DINAMIČNA NAVIGACIJA
Uporabnika želimo usmeriti v proces informiranja o produktih, zato smo produktom v glavnem meniju posvetili največ prostora. Meni ima posebno „sticky“ funkcijo, ki delno skrije povezave glede na pozicijo uporabnika na spletni strani.

OBMOČJE HITREGA KONTAKTA

Ikone za hiter kontakt sledijo uporabnikovem drsenju in mu omogočajo vse načine hitrega kontakta s Prvo osebno zavarovalnico.


ORODJA ZA MARKETING

Pop-up obrazci, naročila na e-novice, pristajalne strani, napredno spremljanje obiskovalcev, enostavno urejanje vsebine….vse to omogoča podjetju sodobne digitalne pristope za dosego svojih kupcev.

INTERAKTIVNI IZRAČUNI in GRAFI

Enostavna orodja za prikaz kompleksnih izračunov in vrednosti, ki uporabniku pomagajo pri odločitvah za sklepanje zavarovanj in / ali investicije.

DOBRA UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

Premišljeno zastavljena vsebina in sodoben dizajn omogočajo uporabniku hitro doseganje cilja obiska spletne strani in dobro uporabniško izkušnjo.


PREDSTAVITEV PRODUKTOV

Velike količine informacij o posameznih produktih smo uredili v odseke, ki se razkrivajo uporabniku korak po koraku z drsenjem navzdol. Da bi obiskovalca spodbudili k nadaljnjemu raziskovanju vsebin se mu na koncu vsakega produkta prikažejo uporabni sorodni članki in pogosta vprašanja ter odgovori.

Prva Izdelava Spletne Strani 8

INTERAKTIVNI IZRAČUNI

Spletna stran ponuja enostavna orodja za kompleksne izračune, ki uporabniku pomagajo odgovoriti na pomembna vprašanja kot so „Koliko moram varčevati, da bom v starosti prejel dodatnih 500€ na mesec?“.

Da bi poenostavili takšne kompleksne izračune smo za uporabnika smo razvili interaktivna orodja, kjer uporabnik z vnosom ali drsnikom vnese različne parametre (npr. bruto plačo in mesečno premijo), izračun pa mu v realnem času izračunava rezultat (npr. % izkoriščenosti davčne olajšave).

 

ODZIVNO OBLIKOVANJE ZA DOBER PRIKAZ NA VSEH NAPRAVAH

 

ZEMLJEVID Z ZASTOPNIKI

Uporabnik lahko po regijah in statusu sortira zastopnike, ki jih lahko kontaktira za sklenitev zavarovanja. Vsak zastopnik ima personaliziran profil s svojo fotografijo, kontaktnimi podatki in prikazom lokacije na zemljevidu.

 

Prva Izdelava Spletne Strani 10

Prva Izdelava Spletne Strani 12

INTERAKTIVNI GRAFI ZA PRIKAZ DONOSOV SKLADOV

Potencialne in obstoječe vlagatelje najbolj zanimajo donosnosti svojih naložb. Na spletni strani imajo na voljo interaktivno orodje, ki jim omogoča analizo donosnosti po različnih obdobjih, med drugim tudi do dneva natančno ročno izbranem obdobju.


Obiščite spletno stran:
prva.si

Poglejte si večOstali projekti