Projekt: Gledališče Ane Monro
Netko Logo
Izdelava spletne strani

Gledališče Ane Monro

Igriva, hudomušna in iskriva spletna stran za društvo, ki se ukvarja s promocijo in razvojem uličnega gledališča.

Pri oblikovanju spletne strani smo sledili želji naročnika, da ta strnjeno in pregledno predstavi raznolike dejavnosti društva Gledališče Ane Monro (GAM), in je obenem njegov osrednji komunikacijski in/ali promocijski kanal, ki omogoča: obveščanje o dogodkih; promocijo in prodajo produktov in/ali storitev; gradnjo skupnosti podpornikov in prijateljev društva.

Komunikacijske potrebe GAM se spreminjajo glede na posamezno aktivnost društva. Stran zato administratorju omogoča enostavno posodabljanje vsebin oz. njihovo spreminjanje in/ali dopolnjevanje. V javnosti je GAM prepoznavno po svoji igrivosti, hudomušnosti in vizualnih presežkih v javnem prostoru. S ciljem, da bi stran že na prvi pogled (brez prebiranja vsebin) jasno odražala njegovo identiteto, smo pri oblikovanju grafične podobe uporabili igrive animirane ilustracije, močne barvne kontraste in dinamično postavitev elementov.

Rezultat projekta je igriva spletna stran, ki z vizualno dovršenimi elementi vpliva na čustva obiskovalcev, in posledično na njihov način sprejemanja oziroma razumevanja objavljenih vsebin.

Vstopna stran

deluje kot „one-pager“, ki uporabniku skozi celozaslonske odseke predstavlja Gledališče Ane Monro. Igrive ilustracije že brez prebiranja vsebin obiskovalcu sporočajo karakter društva.

Menu

Celozaslonski meni z igrivo animirano ilustracijo.

Ana Monro Posamezni Projekt Compressed

Posamezna storitev / dogodek

Vsebine na podstraneh so ločene po “stebrih” dejavnosti, kjer ima vsak steber svojo barvo.

Ana Monro Prenos Znanja Compressed

Nagrada NETKO 2019

 

Igrivost in kvaliteto spletne strani Gledališča Ane monro so prepoznali na NETKO 2019 in ji podelili naziv “Najboljša spletna stran za družbeno odgovoren projekt”

Nagrado smo s ponosom prejeli v aprilu 2019.

Kreativna Tovarna Netko2019 Ana Monro


Obiščite spletno stran:
anamonro.si

Poglejte si večOstali projekti