Projekt: Snežnik
Izdelava spletne strani ~ Video in foto produkcija

Snežnik

Snežnik d.o.o. z 70 letno tradicijo predstavlja pomemben člen lesnopredelovalne verige. Domuje v osrčju bogatih kočevskih gozdov, na planoti, razprostrti nad zeleno dolino reke Kolpe.

Spletna stran za B2B

Da bi svojo blagovno znamko uspešno zastopali tudi v B2B svetu so potrebovali nadgradjo digitalne prisotnosti. Spletna stran za predstavitev podjetja in vseh storitev je osnova za vse nadalnje aktivnosti, tako da smo se osredotočili predvsem na:

• Oblikovanje in razvoj spletne strani po meri
• Tekstopisanje vsebin na spletni strani
• Produkcija fotografskega in video materiala

Video za začetek

Namesto klasičnega “hero” drsnika smo uporabili video, ki s zračnim posnetkom razkaže prostor in posloplja. Tako obiskovalec hitro dobi občutek za velikost podjetja.

Snežnik Mobile

Oblikovanje za mobilne naprave

Da bi se vsebine dobro prikazovale tudi na manjših zaslonih, smo posebno pozornost usmerili v oblikovanje za mobilne naprave. Vsi elementi se z manjšanjem zaslona naprave prilagajajo ter tako ohranijo funckionalnost in estetiko.

Dinamične animacije

Prikaz številčnih informacij smo podkrepili s animacijimi, ki dodajo k dinamičnosti vsebine. Takšne “igrive” podrobnosti pomagajo zadrževati obiskovalca na vaši spletni strani in morebitno suhoparne vsebine popestrijo.

Sneznik Ponujamo Vam

Sneznik Zgodovina Tablet

Minimalizem in jasnost

Minimalistična oblika in predstavitev storitev podjetja pripomore k jasnosti sporočila in izgleda profesionalnosti.

Detajli so pomembni

Nemoteč, skoraj neopazen, a zato toliko bolj dragocen detajl: “Paralax scroll” animacija v nogi. Sproži se z drsenjem navzdol, kjer z hitrosjo drsenja uporabnik tudi nadzira hitrost animacije prikaza večplastnih elementov.


Obiščite spletno stran:
www.sneznik.si

Poglejte si večOstali projekti