Pogosta vprašanja - seznam

Pogosta vprašanja – seznam

Izdelava spletnih strani

Da, za izdelavo spletne strani potrebujete domeno. Domena je ime spletne strani, spletna stran pa je tisto, kar ljudje vidijo in po njej brskajo. Z drugimi besedami, ko kupujete domeno, ste kupili ime za svojo spletno stran. Jo pa lahko v vašem imenu zakupimo mi.
Če hočete na spletu prodajati, potrebujete spletno trgovino. To vam lahko z uredimo z modularnim oblikovanjem ali razvojem ter oblikovanjem in izdelavo spletne trgovine po meri. Več informacij si preberite tukaj.
Seveda vam lahko poleg izdelave spletne strani le-tov tudi optimiziramo, ne moremo pa vam obljubiti 1. mesta na Googlu. Zakaj ne? Ker nimamo vpliva na to, kako svoje spletne strani optimizira konkurenca. Lahko vam pa predstavimo strategijo, kako bi se lahko vaša spletna stran za določene ključne besede pojavljala med najvišjimi pozicijami in vam ta cilj pomagamo doseči.
Izdelava spletne strani in spletne trgovine, kot jo nudimo mi, je vaša last. Lahko gostuje pri nas v okviru KT WebCare ali pa se namesti spletno stran na drug strežnik.
Wordpress urejevalnik je enostaven za uporabo, zato lahko samostojno dodajate in urejate vsebino.
Stroški vzdrževanja vaše spletne strani so odvisni od več faktorjev in se določijo konkretno za vzdrževanje vsake spletne strani posebej. Če imate željo po izdelavi spletne strani, nas kontaktirajte in skupaj bomo ocenili tudi strošek vzdrževanja.
Obisk spletne strani lahko spremljate na Google Analytics. Google Analytics se uporablja za spremljanje dejavnosti spletne strani, kot so trajanje seje, strani na sejo, stopnja obiskov ene strani, vir prometa itd.
Čas izdelave spletne strani je odvisen od tega, ali je spletna stran ustvarjena z modularno obliko ali po meri ter od pripravljenosti sodelovanja naročnika. Ko se odločite za izdelavo spletne strani se morate zavedati, da boste v izdelavo aktivno vključeni in boste morali posvetiti nekaj časa za odziv na poslane predloge ter pripravo vsebin.
Izdelavo spletne strani z modularnim oblikovanjem izdelamo že od 1200 eur naprej. Izdelavo spletne strani po meri pa od 3500 eur naprej.

Uporabni članki

Preberite si več s področja spletnih strani in oblikovanja na našem blogu. Kategorije bloga: