Izdelava spletnih strani - dovršeno oblikovanje in UX

Izdelava oblikovalsko dovršenih, sodobnih in premišljenih spletnih strani, ki navdušujejo uporabnike.


Izdelava spletnih strani – oblikovanje in razvoj

Zakaj je kvalitetna izdelava spletnih strani tako pomembna?

V sodobnem času napredka v tehnologiji in dostopnosti informacij se je obnašanje ljudi v realnem svetu kot na internetu dodobra spremenilo. Pravzaprav se je internet prepletel z našim vsakdanjim svetom in tako postal del njega.

Odločitve za nakupe, zabavo, izobraževanje in rekreacije so dodobra prežete z informacijami pridobljenimi iz interneta. Ljudje vedo več. Imajo več možnosti. In zato tudi pričakujejo več.

Premišljeno načrtovana uporabniška izkušnja (UX), dovršeno oblikovan uporabniški vmesnik (UI) in mojstrska izdelava spletnih strani Kreativne tovarne vašemu podjetju omogoči, da preseže ta pričakovanja.

Vaša spletna stran po meri v 4. korakih

Načrtovanje uporabniške izkušnje (UX)

Z načrtovanjem uporabniške izkušnje najprej določimo cilje spletne strani in razmišljamo, kako bi uporabnika kar najhitreje in neboleče pripeljeli do želene akcije.

Oblikovanje uporabniškega vmesnika (UI)

Poiščemo grafične rešitve, ki poudarjajo vsebino in navdušujejo obiskovalce spletne strani. Oblika je vedno podrejena cilju spletne strani.

Izdelava spletne strani

Z „pixel perfect“ natančnostjo kodiramo in programiramo grafične ideje v klikabilno realnost. Specializirani smo za WordPress okolje.

Vzdrževanje in podpora spletne strani

Vse naše rešitve so enostavne za uporabo, vendar za vsak slučaj poskrbimo še za izobraževanje in dolgoročno podporo z vzdrževalnimi paketi.

Ali ste vedeli?

80%

kupcev poišče prvo informacijo o produktih na spletnih straneh

94%

uporabnikov spleta trdi, da imajo zaradi slabo oblikovane spletne strani do nje nezaupanje

75%

uporabnikov spleta verodostojnost podjetja oceni na podlagi izgleda njihove spletne strani

Design je prvi kriterij ocenjevanje kredibilnosti spletnih strani - če spletna stran pogrne v tej točki bo uporabnik poiskal informacije drugje

Naše prednosti

Dovršen dizajn usmerjen v uporabnika

Naša ekipa je usmerjena v detajle, ki so pomembni za vaše obiskovalce.

Agilna ekipa

sposobna hitrih sprememb in odzivnih rešitev

Vse pod eno streho

za vas poskrbimo tudi na področju oblikovanja vizualnih komunikacij in z lastno produkcijo multimedij

Pogosta vprašanja

Da, za izdelavo spletne strani potrebujete domeno. Domena je ime spletne strani, spletna stran pa je tisto, kar ljudje vidijo in po njej brskajo. Z drugimi besedami, ko kupujete domeno, ste kupili ime za svojo spletno stran. Jo pa lahko v vašem imenu zakupimo mi.
Če hočete na spletu prodajati, potrebujete spletno trgovino. To vam lahko z uredimo z modularnim oblikovanjem ali razvojem ter oblikovanjem in izdelavo spletne trgovine po meri. Več informacij si preberite tukaj.
Seveda vam lahko poleg izdelave spletne strani le-tov tudi optimiziramo, ne moremo pa vam obljubiti 1. mesta na Googlu. Zakaj ne? Ker nimamo vpliva na to, kako svoje spletne strani optimizira konkurenca. Lahko vam pa predstavimo strategijo, kako bi se lahko vaša spletna stran za določene ključne besede pojavljala med najvišjimi pozicijami in vam ta cilj pomagamo doseči.
Izdelava spletne strani in spletne trgovine, kot jo nudimo mi, je vaša last. Lahko gostuje pri nas v okviru KT WebCare ali pa se namesti spletno stran na drug strežnik.
Wordpress urejevalnik je enostaven za uporabo, zato lahko samostojno dodajate in urejate vsebino.
Stroški vzdrževanja vaše spletne strani so odvisni od več faktorjev in se določijo konkretno za vzdrževanje vsake spletne strani posebej. Če imate željo po izdelavi spletne strani, nas kontaktirajte in skupaj bomo ocenili tudi strošek vzdrževanja.
Obisk spletne strani lahko spremljate na Google Analytics. Google Analytics se uporablja za spremljanje dejavnosti spletne strani, kot so trajanje seje, strani na sejo, stopnja obiskov ene strani, vir prometa itd.
Čas izdelave spletne strani je odvisen od tega, ali je spletna stran ustvarjena z modularno obliko ali po meri ter od pripravljenosti sodelovanja naročnika. Ko se odločite za izdelavo spletne strani se morate zavedati, da boste v izdelavo aktivno vključeni in boste morali posvetiti nekaj časa za odziv na poslane predloge ter pripravo vsebin.
Izdelavo spletne strani z modularnim oblikovanjem izdelamo že od 1200 eur naprej. Izdelavo spletne strani po meri pa od 3500 eur naprej.

Oglejte si naše projekte Najnovejše iz tovarne