Projekt: Gabrijel Aluminium
Celostna grafična podoba ~ Izdelava spletne strani

Gabrijel Aluminium

Gabrijel Aluminum so proizvajalec visokokakovostnih izdelkov iz aluminija, specializirani za izdelavo tehničnih in dekorativnih komponent za velika imena kot so Audi, Philips, Samsung in podobni.

Po več kot desetletju uporabe celostne grafične podobe so čutili pomanjkanje možnosti implementacij logotipa v nove medije, zastarelega designa in ne-strateškega nastopa na področju vizualnega komuniciranja. 

Problikovanje celostne grafične podobe

Nov CGP je v skladu z novo zastavljenimi cilji, dolgoročno strategijo in ponuja resnično celostni pristop pri nadzoru vizualnih komnunikaciji pri stiku z njihovimi partnerji ter potencialnimi kupci. Nova podoba pomaga podjetju pri razlikovanju od konkurence in pripomore k povečanju zaupanja blagovni znamki.

Tiskovine

Proces preoblikovanje tiskovin je predstavljal ključen del prenove celostne grafične podobe. Naš cilj je bil ustvariti vizualno privlačne in učinkovite tiskovine, ki bodo zrcalile blagovno znamko in izražale kakovost njihovih storitev.

Laptop Vizitka Mockup

Gabrijel Aluminium Brošura Mockup

Prodajni materiali

Preoblikovali smo tudi letake, brošure, vizitke in druge marketinške materiale, ki jih uporabljajo za promocijo podjetja. S tem smo dosegli bolj strateški in dosleden nastop na področju vizualnega komuniciranja ter povečali prepoznavnost blagovne znamke med potencialnimi kupci.

Gabrijel Alumnium Mapa

Tiskovine Gabrijel Aluminium 2

Zastava Gabrijel Aluminium

Gabrijel Aluminium Rollup

Gabrijel Aluminium Stavba

Gabrijel Avto 3

 

Preoblikovanje spletne strani

Preoblikovanje spletne strani je bil ključen del prenove celostne grafične podobe. Naš cilj je bil ustvariti funkcionalno, intuitivno in vizualno privlačno spletno stran, ki bo odražala blagovno znamko in kakovost storitev. Zasnovali smo nov dizajn, ki sledi novi grafični podobi in hkrati izboljšuje uporabniško izkušnjo.

Gabrijle Aluminium Resposnive Design

Optimizacija uporabniške izkušnje

Spletna stran je bila oblikovana odzivno in se odlično prilagaja za mobilne naprave. Vso vsebino na spletni strani smo prilagodili in posodobili, da bolj jasno predstavlja storitve ter izdelke podjetja ter pomaga obiskovalcem, da hitro najdejo iskane informacije. Z uporabo sodobne tehnologije in najboljših praks smo dosegli bolj dosledno in strateško spletno prisotnost ter izboljšali digitalno uporabniško izkušnjo naše strank.


Obiščite spletno stran:
gabrijel.com

Poglejte si večOstali projekti