Izdelava spletne strani ~ Oblikovanje vizualnih komunikacij

Gabrijel Aluminium

Gabrijel Aluminum so proizvajalec visokokakovostnih izdelkov iz aluminija, specializirani za izdelavo tehničnih in dekorativnih komponent za velika imena kot so Audi, Philips, Samsung in podobni.

Po več kot desetletju uporabe celostne grafične podobe so precej čutili pomanjkanje možnosti implementacij logotipa, zastarelega designa in ne-strateškega nastopa na področju vizualnega komuniciranja. 

Problikovanje celostne grafične podobe

Nov CGP je v skladu z novo zastavljenimi cilji, dolgoročno strategijo in ponuja resnično celostni pristop pri nadzoru vizualnih komnunikaciji s stiku z njihovimi uporabniki in potencialnimi kupci. Nova podoba pomaga podjetju pri razlikovanju od konkurence in ustvarja zaupanja vredno podobo.

Tiskovine

Preoblikovanje tiskovin je bilo ključno v procesu prenove celostne grafične podobe. Naš cilj je bil ustvariti vizualno privlačne in učinkovite tiskovine, ki bodo zrcalile blagovno znamko in izražale kakovost  storitev.

Laptop Vizitka Mockup

Gabrijel Aluminium Brošura Mockup

Preoblikovanje marketinških materialov

Preoblikovali smo tudi letake, brošure, vizitke in druge marketinške materiale, ki jih uporabljajo za promocijo podjetja. Vzpostavili smo nov slog pisanja in urejanja besedil, ki bolj jasno predstavlja poslanstvo in vrednote. S tem smo dosegli bolj strateški in dosleden nastop na področju vizualnega komuniciranja ter povečali prepoznavnost blagovne znamke med potencialnimi kupci.

Gabrijel Alumnium Mapa

Tiskovine Gabrijel Aluminium 2

Zastava Gabrijel Aluminium

Gabrijel Aluminium Rollup

Gabrijel Aluminium Stavba

Gabrijel Avto 3

 

Preoblikovanje spletne strani

Preoblikovanje spletne strani je bilo pomembno v procesu prenove celostne grafične podobe. Naš cilj je bil ustvariti funkcionalno, intuitivno in vizualno privlačno spletno stran, ki bo odražala blagovno znamko in naše vrednote. Zasnovali smo nov dizajn, ki sledi novi grafični podobi in hkrati izboljšuje uporabniško izkušnjo.

Gabrijle Aluminium Resposnive Design

Optimizacija uporabniške izkušnje

Spletna stran je bila prilagojena za mobilne naprave in optimizirana za boljšo uporabniško izkušnjo. Poleg tega smo vsebino na spletni strani prilagodili in posodobili, da bolj jasno predstavlja storitve in izdelke podjetja ter pomaga obiskovalcem, da hitro najdejo iskane informacije. Z uporabo sodobne tehnologije in najboljših praks smo dosegli bolj dosledno in strateško spletno prisotnost ter izboljšali digitalno uporabniško izkušnjo naše strank.

Poglejte si večOstali projekti

Sneznik Hero Image

Snežnik

Izdelava spletne strani
Video in foto produkcija