Izdelava spletne strani Stilles

Stilles že več kot 70 let izdeluje pohištvo višjega kakovostnega razreda, tudi za najbolj zahtevne globalne naročnike, kot so Hotel Kempinski in Palace Hotel.

Cilj

Ustvariti spletno stran, ki bo oblikovalsko in tehnično dovršena do te mere, da bo navdušila in spodbudila h kontaktu tudi najbolj zahtevne obiskovalce spletne strani, kot so notranji oblikovalci, arhitekti in lastniki hotelskih verig.

Naredili smo

  • Načrtovanje uporabniške izkušnje (UX)
  • Oblikovanje spletne strani
  • Razvoj spletne strani v uredniškem sistemu WordPress

Prva stran je zasnovana kot „onepager“, kjer obiskovalec drsi do konca brez potrebe po uporabi glavnega menija. Med posameznimi odseki gre lahko še globje v stran, kjer pridobi več informacij o želeni temi.

Stilles img

Meni je skrit v „hamburger“ ikono, ki se odpre čez celotno višino zaslona. Uporabili smo nežne jQuery animacije za gladko odpiranje. Ko je meni odprt se vsa ostala vsebina zamegli.

“If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.”

Ralf Speth, CEO of Jaguar Land Rover

Pretekli projekti so shranjeni v podstrani „hoteli“ ki mrežno prikaže različne projekte. Uporabnik lahko s filtracijsko vrstico lažje pride do točno določenega projekta.

Stilles img

Celozaslonski fotografiji sledijo fotografije v mrežnem sistemu z enakim odmikom ne glede na postavitev. Takšna postavitev se pogosto uporablja v tiskanih revijah za predstvitev arhitekture in industrijskega oblikovanja. Uporaba je za administratorja enostavna, tako da lahko sam razporeja fotografije v 1/1, 1/2 in 1/3 mrežni sistem, ter jih vstavlja v projekt. Na koncu sledijo izdelki iz predstavljene kolekcije.

Stilles img

Mrežni prikaz novic je razporejen v dinamično obliko časovnice, ki se nadaljuje v neskončnost.

Stilles img

Bi tudi vi imeli takšno spletno stran?

Preverite ponudbo na
IZDELAVA SPLETNE STRANI