Projekt: Stilles
Izdelava spletne strani

Stilles

Spletna stran za predstavitev podjetja, ki se ukvarja s proizvodnjo in montažo vrhunskega hotelskega pohištva ter prodajo pohištva lastne blagovne znamke.

Stilles že več kot 70 let izdeluje pohištvo višjega kakovostnega razreda za najbolj zahtevne naročnike. Večina prodaje (95%) je dosežena na globalnih trgih in čez 90% te prodaje predstavljajo projekti hotelskega opremljanja, preostanek pa prodaji pohištva lastne blagovne znamke.
 

Uporabljena znanja

  • Načrtovanje uporabniške izkušnje (UX)
  • Oblikovanje spletne strani (UI)
  • Razvoj spletne strani

 

Odzivni design strani omogoča nemoteno uporabniško izkušnjo na vseh napravah

 

Hotel in dom

Prenova spletne strani je sledila aktualni prodajni strategiji podjetja, ki se bolj usmerja v projekte hotelskega opremljanja hotelirstvo kot pa v prodajo pohištva lastne blagovne znamke za dom . To strategijo smo z velikostjo in saturacijo barv vizualno povdarili na vstopni strani, kjer se uporabnik odloči za področje zanimanja: „HOTEL“ ali „DOM“.

Takšno razločevanje je tudi za obiskovalca spletne strani smiselno in uporabno, saj različna področja komunicirata z uporabnikom na drugačen način.

Stilles Izdealava Spletne Strani 5

Jasnost in minimalizem

Jasnost in minimalizem sta bila osnovno vodilo pri podajanju informacij na spletni strani. Izhajali smo iz predpostavke, da bi uporabnik želel hitro izvedeti ključne informacije o podjetju in njihovih storitvah. Če ga vsebina prepriča se na podlagi klika „več o tem“ odloči, katere informacije bi želel preveriti v globino.

Hotelske reference

upodobljene s kvalitetnimi arhitekturnimi fotografijami

Katalog izdelkov

brskanje po kolekcijah in iskanje posameznih kosov pohištva

Večjezičnost

vse vsebine so prevedene in dosegljive v 5 jezikih

Digitalni katalog

Stilles ima za opremljanje doma na voljo zelo široko izbiro pohištva lastne blagovne znamke. Uporaba digitalnega kataloga je zato odlična izbira, saj ponuja enostavno brskanje po vseh kolekcijah ter napredno iskanje posameznih kosov pohištva s uporabo filtrov.

Stilles Izdealava Spletne Strani 6

Predstavitev hotelskih referenc

Arhitekte, notranje oblikovalce in investitorje najbolj prepričajo dejansko izvedeni referenčni projekti. Brskanje med njimi smo zato za uporabnika kar se da poenostavili z možnostjo sortiranja po različnih filtrih: državi izvedbe, hotelskih zvezdicah, po opremi in po ključni besedi. Posamezna referenca je upodobljena z visoko-kvalitetnimi arhitekturnimi fotografijami umeščenimi v mrežo z enakomernimi razmiki, kot je to v navadi v arhitekturnih revijah.

Stilles Izdealava Spletne Strani 5a


Obiščite spletno stran:
stilles.si

Poglejte si večOstali projekti