Izdelava spletne strani

SoNo arhitekti

V arhitekturnem biroju SoNo Arhitekti je združena nova generacija slovenskih arhitektov, ki ustvarjajo sodobno, kvalitetno arhitekturo, ki nastaja kot preplet arhitekturne teorije, študija in raziskav lokacij, inovacij in preizkušanja novih materialov ter načinov gradnje. Želeli so drugačno spletno stran od ostalih. Takšno, ki bo njihov obsežni portfolio predstavila na najvišjem oblikovalskim in tehničnem nivoju.

Izhajali smo iz klasične predstavitve projektov v arhitekturnih publikacijah in jo nadgradili v interaktivno digitalno izkušnjo. Prednost pred tekstom smo namenili fotografijam in video vsebinam v celozaslonskem načinu ter s tem poudarili vizualno plat zgodbe. Dinamične animacije povežejo stran v celovito in edinstveno izkušnjo, ki na obiskovalcu pusti vtis.

VSTOPNA STRAN

Narejena v stilu “one pager”, kjer uporabnik z drsenjem hitro pregleda izpostavljene projekte. Vrstni red prikaza projektov se z vsako osvežitvijo brskalnika spremeni, kar daje videz aktualnosti.

Sono arhitekti

Celozaslonski meni

Meni se odpre čez celoten zaslon saj vsebuje precej elementov: Navigacijo, kontaktne podatke, povezave do družbenih omrežjih, preklop med jeziki in celo zadnje objave. Objave so sinhronizirane z njihovim facebook ter instagram feedom, tako da obiskovalci dobijo informacije iz različnih kanalov združene na enem mestu.

Sono img

Vsako stvar, vsak predmet, vsako napravo in vsako okoliščino je mogoče izboljšati.

Niko Kralj

Mrežni prikaz projektov

Projekti SoNo Arhitektov so predstavljeni v edinstveni mreži zasukanih paralelogramov. Nežne animacije spremljajo uporabnika ob gibanju čez projekte.

Sono img

Velikost projekta

Projekti se med seboj razlikujejo po velikosti – na voljo so 4 velikosti, ki sorazmerno odražajo pomembnost in težo projekta.

Sono img

Posamezni prikaz projekta

Uvod v projekt je celozaslonska fotografija ali video. SLedi opis in glavne značilnosti projekta, nato pa sledi prikaza fotografij v mreži 1/1, 1/2 in 1/3 velikostih. Inspiracije mreže izhaja iz klasične predstavitve arhitekturnih projektov v tiskanih revijah za arhitekturo. Vnašanje fotografij je za uporabnika spletne strani zelo enostavno in vedno urejeno.

Sono img

Prikaz podobnih projektov

Na koncu projekta so prikazani še ostali relevatni projekti, ki obiskovalca spodbujajo k nadalnjem raziskovanju.

Sono img

Spletna stran je dobro vidna na vseh napravah

Izdelava spletnih strani kreativna tovarna mobile web crop

Predstavitev arhitekturnega biroja

Kratek opis biroja, hitra predstavitev zaposlenih s kontakti in prikazom lokacije na interaktivnem google maps zemljevidu.

Sono img

Predstavitveni video

OBIŠČITE

www.sono.si

Poglejte si večOstali projekti