Projekt: SoNo arhitekti
Izdelava spletne strani

SoNo arhitekti

V arhitekturnem biroju SoNo Arhitekti je združena nova generacija slovenskih arhitektov, ki ustvarjajo sodobno, kvalitetno arhitekturo, ki nastaja kot preplet arhitekturne teorije, študija in raziskav lokacij, inovacij in preizkušanja novih materialov ter načinov gradnje. Želeli so drugačno spletno stran od ostalih. Takšno, ki bo njihov obsežni portfolio predstavila na najvišjem oblikovalskim in tehničnem nivoju.

Izhajali smo iz klasične predstavitve projektov v arhitekturnih publikacijah in jo nadgradili v interaktivno digitalno izkušnjo. Prednost pred tekstom smo namenili fotografijam in video vsebinam v celozaslonskem načinu ter s tem poudarili vizualno plat zgodbe. Dinamične animacije povežejo stran v celovito in edinstveno izkušnjo, ki na obiskovalcu pusti vtis.

VSTOPNA STRAN

Narejena v stilu “one pager”, kjer uporabnik z drsenjem hitro pregleda izpostavljene projekte. Vrstni red prikaza projektov se z vsako osvežitvijo brskalnika spremeni, kar daje videz aktualnosti.

Izdelava Spletne Strani Sono Vstopna Stran

Izdelava Spletne Strani Sono Meni

CELOZASLONSKI MENI

Meni se odpre čez celoten zaslon saj vsebuje precej elementov: Navigacijo, kontaktne podatke, povezave do družbenih omrežjih, preklop med jeziki in celo zadnje objave. Objave so sinhronizirane z njihovim facebook ter instagram feedom, tako da obiskovalci dobijo informacije iz različnih kanalov združene na enem mestu.

MREŽNI PRIKAZ PROJEKTOV

Projekti SoNo Arhitektov so predstavljeni v edinstveni mreži zasukanih paralelogramov. Nežne animacije spremljajo uporabnika ob gibanju čez projekte.

Izdelava Spletne Strani Sono Projekti

Sono img

Velikost projekta

Projekti se med seboj razlikujejo po velikosti – na voljo so 4 velikosti, ki sorazmerno odražajo pomembnost in težo projekta.

POSAMEZNI PRIKAZ PROJEKTA

Uvod v projekt je celozaslonska fotografija ali video. SLedi opis in glavne značilnosti projekta, nato pa sledi prikaza fotografij v mreži 1/1, 1/2 in 1/3 velikostih. Inspiracije mreže izhaja iz klasične predstavitve arhitekturnih projektov v tiskanih revijah za arhitekturo. Vnašanje fotografij je za uporabnika spletne strani zelo enostavno in vedno urejeno.

Na koncu projekta so prikazani še ostali relevatni projekti, ki obiskovalca spodbujajo k nadalnjem raziskovanju.

Izdelava Spletne Strani Sono Posamzeni Projekt Ipad

Izdelava Spletnih Strani Sono Mobile

Sono img

Izdelava Spletne Strani Sono Ekipa

PREDSTAVITEV ARHITEKTURNEGA BIROJA

Kratek opis biroja, hitra predstavitev zaposlenih s kontakti in prikazom lokacije na interaktivnem google maps zemljevidu.


Obiščite spletno stran:
sono.si

Poglejte si večOstali projekti