Spletne strani

SoNo arhitekti

V arhitekturnem biroju SoNo Arhitekti je združena nova generacija slovenskih arhitektov, ki ustvarjajo sodobno, kvalitetno arhitekturo, ki nastaja kot preplet arhitekturne teorije, študija in raziskav lokacij, inovacij in preizkušanja novih materialov ter načinov gradnje.

Cilj

SoNo arhitekti so potrebovali novo spletno stran, ki bi obiskovalce prepričevala s fotografijami in jim omogočila dober pregled nad vsemi arhitekturnimi projekti. Uporaba spletne strani mora biti enostavna in omogočati preprosto dodajanje in urejanje projektov ter novic na spletni strani. Oblika mora biti sodobna in spletna stran mora biti uporabna na vseh napravah – računalnik, mobitel, tablice. Ker so obiskovalci iz celega sveta je potrebno spletno stran narediti večjezičnostno.

Naredili smo

  • Načrtovanje uporabniške izkušnje
  • Oblikovanje spletne strani
  • Izdelava spletne strani – kodiranje & programiranje
  • WordPress uredniški sistem
  • Fotografiranje projektov

VSTOPNA STRAN

Narejena v stilu “one pager”, kjer uporabnik z drsenjem hitro pregleda več fotografij najbolj odmevnih projektov. Vrstni red prikaza fotografij se z vsako osvežitvijo brskalnika spremeni, kar daje videz aktualnosti.

Sono arhitekti

PODROBNOST

Sono arhitekti - spletna stran

Celozaslonski meni

V meniju se skriva navigacija, kontatki, kot tudi novice in prikaz avtomatsko sinhroniziranih objav iz Facebooka in Instagrama.

Mrežni prikaz projektov

Podrobnost

Projekti se med seboj razlikujejo po velikosti glede na pomembnost projekta. Bolj pomembni projekti so prikazani večji.

Posamezni prikaz projekta

Celozaslonski prikaz fotografij z mrežo za uporabo fotografij v 1/1, 1/2 in 1/3 velikostih. Za naslovno fotografijo je možno uporabiti tudi video.  Vnašanje fotografij je tako za uporabnika spletne strani zelo enostavno in vedno urejeno.

PODROBNOST

Na koncu projekta so prikazani še ostali relevatni projekti, ki obiskovalca spodbujajo k nadalnjem raziskovanju.

O Biroju

Kratek opis biroja, hitra predstavitev zaposlenih s kontakti in prikazom lokacije na interaktivnem google maps zemljevidu.