Projekt: Center 10ka
Celostna grafična podoba

Center 10ka

V poslovno-nakupovalnem kompleksu BTC v Ljubljani je stavba za Cityparkom dolgo ostala neopažena, vse dokler je niso popolnoma prenovili in ji nadeli novo ime – Center10ka. Za novo arhitekturo so potrebovali tudi novo celostno grafično podobo, ki bi privabila nove obiskovalce in najemnike.

Stavba Center10ka je moderna in želi privabiti sodobne obiskovalce, ki so v stiku s trendi. Na drugi strani želi privabiti dobre najemnike, kateri s svojo ponudbo in prisotnostjo ustvarjajo dodano vrednost nakupovalni stavbi. Želeli smo oblikovati logotip in izdelati celostno grafično podobo, ki bo sovpadala z novo arhitekturo, bo sodobna, sveža in lahkotna ter bo uspešno komunicirala tako z obiskovalci kot z najemniki.

Oblikovanje logotipa Center10ka

Pri snovanju logotipa smo kot inspiracijo vzeli tloris Centra Desetke in iz njega oblikovali logotip.

Center10ka Oblikovanje Celostne Graficne Podobe Razlaga

centerkaoblikovanjelogotipa

Glavni vhod

Nad glavnih vhodom je razpeta ponjava večje dimenzije s logotipom Center10ke. Na vrhu stavbe so na vseh stranicah po dolžini razporejene table z najemniki. Vsi logotipi so poenoteni v črno-beli stil, ki poudarja enotnost in složnost podobe stavbe.

centeroblikovanjecelostnegrafičnepodobestavbe

centeroblikovanjecelostnegrafičnepodobeimg

Označevalne table

Oblikovali smo table za označevanje po celotni stavbi: Vhod, v notranjosti, zunanji totemi ter table z imenom in logotipom stavbe s posebno osvetlitvijo.

Totem

Totem je mogoče opaziti iz ceste in na njem pregledati vse najemnike v centru. Izbrali smo črno-beli prikaz logotipov, da bi poenotili izgled.

Centerka oblikovanje celostne graficne podobe stavbe

Centerka oblikovanje celostne graficne podobe stavbe

Notranje table

Za označevanje v notranjosti stavbe smo uporabili črne steklene plošče z belo izrezano nalepko. Table je mogoče dopolnjevati in spreminjati brez večjih stroškov.

Centerka oblikovanje celostne graficne podobe stavbe

CenterkaOblikovanjeCelostneGraficnePodobeStavbeKt

 

Center oblikovanje celostne graficne podobe stavbe


Obiščite spletno stran:
centerdesetka.si

Poglejte si večOstali projekti