Projekt: KUB arhitektura
Izdelava spletne strani

KUB arhitektura

ARHITEKTURA in INŽENIRING

Mlad kolektiv z večletnimi izkušnjami na področju arhitekture in inženiringa, katerih izvedene projekte lahko opazite tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Od ustanovitve podjetja v letu 2009 so nanizali vrsto projektov in postali tudi iskani partner pri tujih podjetjih za opremljanje potniških ladij in hotelov.

MINIMALISTIČNA OBLIKA S SODOBNIMI ELEMENTI

Osnovna oblika spletne strani je minimalistična z nekaj dodanimi sodobnimi elementi, kot so to okvir na drsniku, trikotni izsek iz fotografije in navpične črte za navigacijo novic.

Kub Izdelava Spletne Strani 1

HITER KONTAKT

Hiter kontakt je vedno na voljo preko kontaktnega obrazca v nogi, ki ujame pozornost obiskovalca ravno v pravem času – navdušenega po pregledu strani.

PREDSTAVITEV REFERENC

Potencialne naročnike najbolj zanimajo že izvedeni projekti, zato je kvalitetna predstavitev referenčnih projektov ključna. Vsak projekt ima na voljo nekaj prostora za kratek uvod in glavne značilnosti, večina prostora pa je namenjena vizualni predstaviti v klasičnem arhitekturnem mrežnem prikazu fotografij.

 

Kub Izdelava Spletne Strani 7

REFEREČNA LISTA

Za številne projekte pa ni vedno na voljo dovolj vizualnega materiala za kvalitetno predstavitev, bi pa jih bilo vseeno smiselno našteti zaradi pomembnosti reference – za takšne primere je na voljo referenčna lista v obliki časovnice.

PRODUKCIJA FOTOGRAFIJ

Poskrbeli smo za fotografiranje referenčnega projekta Zobotehniški laboratorij Lobus in poslovnega prostora KUB ter za portretne fotografije za namen predstavitev ekipe na spletni strani.

Kub Izdelava Spletne Strani 13

Kub Mockup 2 Small


Obiščite spletno stran:
kubarhitektura.com/

Poglejte si večOstali projekti