Izdelava spletne strani

Domeko

Domeko d.o.o. ustvarjajo kakovostne lesene hiše brez iskanja kompromisov. Kot strokovnjaki na področju lesene gradnje ustvarjajo domove prilagojene po željah naročnika.

Naročnik je želel nekaj drugačnega, kot ponujajo spletne strani konkurenčnih podjetji, zato smo skozi obliko, besedilo in fotografije iskali toplino ter poudarjali osebni pristop. Velik poudarek je na estetskemu prikazu dosedanjih projektov podjetja, saj potencialni kupci to največkrat pregledajo, ko iščejo izvajalca za svoj dom.

Na vstopni strani so predstavljeni trije izpostavljeni projekti in pa besedilo s povezavo na posamezno podstran.

Domeko img

MREŽNI PRIKAZ PROJEKTOV

Podjetje ima na voljo uporabe velike fotografije za bolj pomemben projekt in malce manjše fotografije za manjši projekt. V prvem planu so fotografije in šele ko gre uporabnik čez njo se prikaže naslov projekta, katerega si je mogoče bližje

Domeko img

Detalj, ki se pojavi na “mouse over”

Domeko img
domeko izdelava spletnih strani posamezni projekt

LES V DOMU USTVARJA PRIJETEN OBČUTEK, SAJ IZRAVNAVA VLAGO V PROSTORU IN JE TOPEL NA DOTIK. POLEG TEGA JE TUDI OKOLJU PRIJAZEN, SAJ NE POVZROČA ŠKODLJIVIH EMISIJ IN JE ENERGETSKO UČINKOVIT.

domeko izdelava spletnih strani resitve
domeko izdelava spletnih strani konstrukcijski sistemi

NAČINI GRADNJE

Po meri oblikovana tipska stran za prikaz različnih načinov gradnje ter integracija že obstoječe aplikacije, ki za vsak način gradnje prikaže uporabljene materiale ter podrobne specifikacije.

Domeko img

O NAS

S točkami in fotografijami smo izpostavili glavne prednosti podjetja. Dodali smo fotografijo ustanovitelja in kratek opis za boljši občutek osebnega stika. Namesto novic smo povezali spletno stran facebook zidom podjetja, tako da ima spletna stran vedno aktualno in ažurno vsebino.

Domeko img

Bi tudi vi imeli takšno spletno stran?

Preverite ponudbo na

IZDELAVA SPLETNE STRANI

Poglejte si večOstali projekti