Spletne strani

Domeko

Morbi auctor est sit amet velit scelerisque malesuada. Auctor est sit amet velit scelerisque radilno. Esart sit amet velit scelerisque malesuada.

Cilj

Ustvariti spletno stran, ki bo z estetskim prikazom dosedanjih projektov podjetja blizu ljudjem, kateri iščejo izvajalca za njihov dom z načinom lesene gradnje.

Naredili smo

  • Načrtovanje uporabniške izkušnje (UX)
  • Oblikovanje spletne strani
  • Izdelava spletne strani v uredniškem sistemu WordPress
  • Copyright – ustvarjanje besedila

Na vstopni strani so predstavljeni trije izpostavljeni projekti in pa besedilo s povezavo na posamezno podstran.

MREŽNI PRIKAZ PROJEKTOV

Podjetje ima na voljo uporabe velike fotografije za bolj pomemben projekt in malce manjše fotografije za manjši projekt. V prvem planu so fotografije in šele ko gre uporabnik čez njo se prikaže naslov projekta, katerega si je mogoče bližje

Detalj, ki se pojavi na “mouse over”

LES V DOMU USTVARJA PRIJETEN OBČUTEK, SAJ IZRAVNAVA VLAGO V PROSTORU IN JE TOPEL NA DOTIK. POLEG TEGA JE TUDI OKOLJU PRIJAZEN, SAJ NE POVZROČA ŠKODLJIVIH EMISIJ IN JE ENERGETSKO UČINKOVIT.

NAČINI GRADNJE

Po meri oblikovana tipska stran za prikaz različnih načinov gradnje ter integracija že obstoječe aplikacije, ki za vsak način gradnje prikaže uporabljene materiale ter podrobne specifikacije.

O NAS

S točkami in fotografijami smo izpostavili glavne prednosti podjetja. Dodali smo fotografijo ustanovitelja in kratek opis za boljši občutek osebnega stika. Namesto novic smo povezali spletno stran facebook zidom podjetja, tako da ima spletna stran vedno aktualno in ažurno vsebino.